Over Lou'elle

Beste bezoeker,

Met trots introduceren we onze vernieuwde identiteit: Lou’elle voorheen bekend als Schoonheidsspecialiste Steffi. De naam Lou’elle is geïnspireerd op de namen van mijn dierbaarste schatten, mijn 2 dochters, Louà-Roos en Isa-Elle, en vertegenwoordigt onze toewijding aan persoonlijke zorg en schoonheid.

Met Lou’elle streef ik ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te creëren waar klanten zich welkom en op hun gemak voelen. Mijn doel is om gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen aan te bieden die niet alleen de uiterlijke schoonheid verbeteren, maar ook bijdragen aan het welzijn en zelfvertrouwen van mijn klanten. Door hoogwaardige zorg, professioneel advies en persoonlijke aandacht wil ik een verschil maken in het leven van anderen en hen helpen om te stralen van binnenuit. Lou’elle staat voor kwaliteit, toewijding en een heel persoonlijke aanpak.

Laat ons u meenemen op een reis van ontspanning, verjonging en zelfvertrouwen, terwijl we uw welzijn centraal stellen.

Over mezelf

Ik ben Steffi, geboren in 1991, een gepassioneerde vrouw met een liefde voor schoonheid en welzijn.

Getrouwd met Andy, ben ik gezegend met twee prachtige dochters die in 2021 en 2023 het levenslicht zagen: mijn grootste inspiratiebronnen.
Sinds 2011 ben ik zelfstandig en heb ik mijn eigen pad bewandeld in de wereld van schoonheid en verzorging. Mijn reis als ondernemer heeft me gevormd, uitgedaagd en verrijkt, en heeft me geleerd dat passie, toewijding en persoonlijke aandacht de sleutels zijn tot succes.

Behandelingen

Wil je even weg van alle stress, dagelijkse sleur of gewoon eventjes onstpannen?

Dan zijn jullie bij mij welkom & op de perfecte plaats voor gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, gellak, massages en ontharingen met hars of suiker.

Er wordt hier steeds gewerkt met kwaliteitsvolle producten die zorgen voor een huidverzorging maar ook voor een huidverbetering!

Glowcard

Zoek je misschien een geschikt cadeau voor een gelegenheid? 

Bij Lou’elle is er ook een Glowcard (cadeaubon) te verkrijgen voor een behandeling of geldwaarde naar keuze. 

Dus een ideaal geschenk voor de feestdagen, moederdag, valentijn, verjaardag of gewoon zomaar!

Kies in de boekingtool > Afhaalmoment > Cadeaubon en geef als extra opmerking het gewenste bedrag mee.